Gajim - 2019-01-14


  1. bot Philipp Hörist closed an issue in _gajim_ < https://dev.gajim.org/gajim/gajim/issues/9542 >: #9542: < Add UI for Blocking List >
  2. meaz I use Gajim 1.1.1 on debian with a trunk prosody server. For some reason, in one of my muc, there are some messages that I see in Conversations, that I can find in muc_log in the server BUT that I don't see in gaim history: I see somes messages before, some after. Any idea?
  3. meaz Is there any way I can "force" gajim to re-download the history of a muc?
  4. oli meaz‎: good question. I would like to know that too. I haven't figured out why I see the history some times and some times not.
  5. bot swi2012 created an issue in _gajim_ < https://dev.gajim.org/gajim/gajim/issues/9543 >: #9543: < Error on retrieving MAM from Openfire server >
  6. bot Philipp Hörist merge request for _gajim-plugins/master_ < https://dev.gajim.org/gajim/gajim-plugins/merge_requests/113 >: add domain blocking to anti_spam plugin (#380)
  7. bot Philipp Hörist closed an issue in _gajim_ < https://dev.gajim.org/gajim/gajim/issues/9543 >: #9543: < Error on retrieving MAM from Openfire server >
  8. Maranda https://conference.gajim.org:5281/pastebin/b7b33ef7-c642-44ab-9a9e-9e7f6b3c83ee
  9. Maranda hmmm when attempting to destroy a room?
  10. bot Andrey Gursky created an issue in _gajim-plugins_ < https://dev.gajim.org/gajim/gajim-plugins/issues/382 >: #382: < OMEMO silently drops messages to be sent >
  11. oli I don't understand why gajim don't get the history for a room or only the last couple of hours
  12. rom1dep lovetox: Re: issue with gajim not reconnecting after resume,
  13. rom1dep I just found out that gajim doesn't reconnect when I change the AP, so perhaps it's not bound to hibernation at all but to normal roaming. From the logs it's quite clear what happens:
  14. rom1dep `(I) nbxmpp.client_nb Disconnecting NBClient: Lookup failure for server.tld:443, hostname: server.tld - [Errno -2] Name or service not known` What isn't clear, otoh, is why, staying on the same network, after I kill and restart gajim, it does connect. Something to do with DNS cache?
  15. asterix wurstsalat, I checked for translations. it's indeed a pootle bug. The po file contains this string, but not with this path. So not a big problem You don't translate for nothing, it's really used.
  16. wurstsalat Ah well, thanks asterix !
  17. bot Daniel Brötzmann modified an issue in _gajim-plugins_ < https://dev.gajim.org/gajim/gajim-plugins/issues/382 >: #382: < OMEMO silently drops messages to be sent >